Billeje Louisville

» Biludlejning » Billeje Louisville
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Louisville

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Louisville. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Louisville guide

Billeje Louisville

Biludlejning Louisville

Louisville, Kentucky er den største by i staten. Louisville har en befolkning på 741,096 indbyggere (2010) og er 1.032 kvadratkilometer. Louisville er hjemsted for den officielle baseball bat i Major League Baseball – i Louisville Slugger.

Mange besøgende elsker at gå gennem Old Louisville på grund af al den smukke arkitektur. Der er mange vandreture, der giver historien til nogle af de mest historiske bygninger. Der er en række museer, herunder Louisville Slugger Museum, Kentucky Derby Museum, og Louisville Science Festival.

Hvert år, Louisville er hjemsted for den årlige Derby Festival. Det sker to uger før den populære Kentucky Derby på Churchill Downs. Der er en maraton, fyrværkeri, en ballon race, en hjuldamper race, og derefter Pegasus Parade.

Der er også St. James Court Art Show. Etableret mere end 50 år siden, er det en af ​​de største kunstudstillinger i USA, viser kunstværker fra mere end 600 kunstnere.

Den lufthavn, der betjener byen Louisville, Kentucky er Louisville International Airport (SDF). Det ligger 9.11 km fra centrum af byen. Flyselskaber service i lufthavnen bl.a. American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines og US Airways.