Billeje Kansas

» Biludlejning » Billeje Kansas
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Kansas

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Kansas. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Kansas guide

Billeje Kansas

Biludlejning Kansas

Kansas, med tilnavnet Sunflower staten, er beliggende i midtvestlige USA, og er opkaldt efter en indianerstamme. Den samlede tilstand har en befolkning på 2,871,238 indbyggere (2011) og er 213,096 kvadratkilometer i størrelse. Hovedstaden i Kansas er Topeka, og den største by er Wichita. Kansas har fået tilnavnet “Heart of America” ​​på grund af sin geografiske placering, og er kendt som en af ​​indstillingerne i den populære historie “Troldmanden fra Oz”.

Nogle ting at se medtage Kansas Cosmosphere and Space Center i Hutchinson, som er den næststørste Space Museum i verden. Byen er også hjemsted for den årlige Kansas State Fair. Topeka er hjemsted for Brown v. Board of Education Museum og Kansas Historical Society and Museum.

Hver af de regioner i Kansas har en lille ting at byde på. Østlige Kansas er, hvor de større byer ligger og Flint Hills er, hvor nogle af den sidste af de levende græsland på Great Plains er placeret. Southeastern Kansas er en del af Ozarks regionen og giver nogle flotte natur.

Den travleste lufthavn i hele staten Kansas er Wichita Mid-Continental Airport (IKT) .Det er beliggende i den sydvestlige del af cityAirlines servicerer Airport omfatter AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines og United Airlines.