Billeje Indianapolis

» Biludlejning » Billeje Indianapolis
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Indianapolis

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Indianapolis. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Indianapolis guide

Billeje Indianapolis

Biludlejning Indianapolis

Byen Indianapolis er hovedstaden i staten Indiana, og den største by i staten. Det er også den tolvte største by i USA. Det er også den anden mest befolkede hovedstad. Indianapolis har en befolkning på 839,489 indbyggere (2011) og er 963.5 kvadratkilometer i størrelse.

Der er meget at se og gøre, mens besøger Indianapolis. Den højeste bygning i byen, Chase Tower, Indiana State Capitol, Indiana War Memorial, og Indianapolis Zoo. Der er også White River Gardens, Crown Hill Cemetery (den tredje største i USA), og den amerikanske Legion nationale hovedkvarter. Der er mange museer i byen, herunder Indiana State Museum og National Art Museum of Sports. Indianapolis er også hjemsted for Indianapolis Motor Speedway Hall of Fame og NCAA Hall of Champions.

Der er mange arrangementer og festivaler afholdt hvert år, herunder Vintage Indiana Vin og Fødevarer Fest, Indiana State Fair, Oktoberfest, og Rib Amerika Fest.

Byen Indianapolis er serviceret af Indianapolis International Airport (IND). Det ligger 11.76 kilometer uden for Indianapolis ‘centrale forretningsdistrikt. Flyselskaber, der servicerer lufthavnen inkluderer Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines og US Airways.