Billeje Idaho Falls

» Biludlejning » Billeje Idaho Falls
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Idaho Falls

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Idaho Falls. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Idaho Falls guide

Billeje Idaho Falls

Biludlejning Idaho Falls

Byen Idaho Falls, Idaho er den største by i den østlige del af staten. Det har en befolkning på 56,813 indbyggere (2010) og er 45 kvadratkilometer i størrelse. Det er et knudepunkt for ikke bare det østlige Idaho, men også det vestlige Wyoming grund af dens høje livskvalitet, økonomisk vitalitet og sin nærhed til nogle af de bedste friluftsliv i verden. Idaho Falls rutinemæssigt opført som en af ​​de bedste steder at bo i USA.

Nogle af de ting at se, mens i Idaho Falls omfatter Museum of Idaho og Tautphaus Park Zoo. Der er også Idaho Falls River Walk og Teton Spectrum Racing. Det er også et fantastisk sted at nyde vintersport, såsom skiløb og snowboarding i vintermånederne.

Byen er også kendt for sit fremragende køkken lavet af en række af lokalt ejede restauranter. For eksempel er Sandpiper restauranten anset for at være den bedste i hele Idaho Falls, som det serverer alt fra regnbueørred til smuk hummer.

Byen Idaho Falls er serviceret af Idaho Falls Regional Airport (IDA). Det er en lille, offentlig lufthavn beliggende i det nordvestlige Idaho Falls. De eneste selskaber der stadig servicere lufthavnen er Allegiant Air, Skywest Airlines, og Seaport Airlines.