Billeje Fort Myers

» Biludlejning » Billeje Fort Myers
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Fort Myers

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Fort Myers. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Fort Myers guide

Billeje Fort Myers

Biludlejning Fort Myers

Fort Myers er beliggende i det sydlige Florida. Det har en befolkning på 62,298 indbyggere (2010) og er 104,7 kvadratkilometer i størrelse. Det er den statslige og historiske samlingspunkt for alle Lee County, Florida. Det er også porten til resten af ​​det sydlige Florida, som ejer nogle af de mest populære turistmål i staten. Det var engang vinteren hjemsted for både Henry Ford og Thomas Edison. I dag er begge disse boliger er store museer dedikeret til deres ejer og åbent for offentligheden.

Andre attraktioner at se, mens i Fort Myers omfatter Butterfly Estates Conservatory og Sanibel Lighthouse. Der er også Groove Street Grille og diskotek, der er kun åbent om torsdagen igennem lørdagen. Det vil vel kendt i hele området. Fort Myers er også hjemsted for Boston Red Sox Forår Træningscenter og Minnesota Twins foråret Træningscenter. Besøgende kan være i stand til at se nogle af deres træningsspil.

Lufthavnen tættest på Fort Myers er Southwest Florida International Airport (RSW) .Det ligger 16.45 km fra centrum af byen. Airlines tjenester ved denne lufthavn omfatter US Airways, United Airlines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, Delta Airlines og American Airlines