Billeje Columbus

» Biludlejning » Billeje Columbus
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Columbus

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Columbus. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Columbus guide

Billeje Columbus

Biludlejning Columbus

Columbus er hovedstaden i staten Ohio, og det er også den største by i staten. Det har en befolkning på 787,033 indbyggere (2010) og er 550.5 kvadratkilometer i størrelse. Det er den tredje største by i hele det amerikanske Midtvesten og det femtende største by i hele USA. Det er hjemsted for den største campus i USA – Ohio State University. Columbus rutinemæssigt kåret som en af ​​de bedste byer at rejse en familie og en af ​​de største tech byer i landet.

Nogle af de ting at se medtage Jack Nicklaus Museum, Ohio Village, Wyandotte Winery, og Ohio Craft Museum.

Columbus er hjemsted for en række arrangementer og festivaler, herunder den asiatiske Festival, Columbus Arts Festival, Columbus Jazz og Rib Fest, tysk Village Oktoberfest, den årlige Ohio State Fair.

Den nærmeste lufthavn til byen Columbus er den Port Columbus International Airport (CMH). Det ligger kun 9,7 km fra centrum af downtown Columbus. Det er hovedsageligt en passager lufthavn, der tilbyder 151 non-stop flyvninger til 34 lufthavne efter 15 luftfartsselskaber på en daglig basis. Flyselskaber, der servicerer lufthavnen omfatter Air Canada Express, AirTran Airways, Delta Airlines, Southwest Airlines, United Airlines og US Airways.