Billeje Cleveland

» Biludlejning » Billeje Cleveland
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Cleveland

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Cleveland. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Cleveland guide

Billeje Cleveland

Biludlejning Cleveland

Cleveland er den mest folkerige by i hele staten Ohio. Cleveland har en befolkning på 396,815 indbyggere (2010) og er 213,4 kvadratkilometer i størrelse. Det er beliggende langs bredden af ​​Lake Erie. Byen går mange øgenavne, herunder “The Forest City” og “The Rock ‘n’ Roll Capital of the World.”

Cleveland er kendt som en vigtig international besøgende hotspot på grund af ting som Cleveland Orchestra, Playhouse Square Center, Cleveland Museum of Art, HealthSpace Cleveland (den firt sundhed museum i landet), og NASA Glenn Research og Visitors Center.

Nogle af de ting at se og ikke omfatter den gamle Arcade, Museum of Contemporary Art, og Cleveland Museum of Art. Andre interessante steder kan nævnes Rockefeller Cultural Gardens, Rock og Rolla Hall of Fame og Museum, og West Side Market. Der er også Cleveland Museum of Natural History og Cleveland Botanisk Have Glasshouse.

Den vigtigste lufthavn, der tilbyder sine tjenester til Cleveland, Ohio er Cleveland Hopkins International Airport (CLE). Det ligger 16,19 km uden for byen. Airlines serviceret af denne lufthavn omfatter Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines og United Airlines.