Billeje Cincinnati

» Biludlejning » Billeje Cincinnati
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Cincinnati

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Cincinnati. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Cincinnati guide

Billeje Cincinnati

Biludlejning Cincinnati

Byen Cincinnati ligger i staten Ohio, lige nord for Ohio River, lige ved grænsen deles med Kentucky. Byen har en befolkning på 296,943 indbyggere (2010), hvilket gør det den tredje største by i staten. Byen er også 206,1 kvadratkilometer i størrelse. Cincinnati er mest kendt for sin store samling af historisk arkitektur, herunder Italianate arkitektur i nærheden af ​​Over-the-Rhinen. Kvarteret er også den største National Historic District i hele USA.

Nogle af de ting at se og gøre i Cincinnati omfatter Cincinnati Observatory, det første professionelle observatorium i USA, John A. Roebling Suspension Bridge, den længste hængebro over hele kloden fra 1866 til 1883, og Carew Tower og Observation Deck, den næststørste bygning i byen, og grundlaget for den endelige udformning af New Yorks Empire State Building.

Den nærmeste lufthavn til Cincinnati er Cincinnati / Northern Kentucky International Airport (CVG) .Det er beliggende i Hebron, og lidt over 22 kilometer fra centrum af Cincinnati. De luftfartsselskaber, der serviceres af denne lufthavn omfatter Air Canada, American Eagle, Delta Airlines, United Airlines, Skywest Airlines og US Airways.