Billeje Austin

» Biludlejning » Billeje Austin
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Austin

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Austin. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Austin guide

Billeje Austin

Biludlejning Austin

Byen Austin er hovedstaden i staten Texas. Det er beliggende i det centrale Texas langs kanten af ​​det sydvestlige USA. Den er opført som den fjerde største by i staten og den fjortende i USA i forhold til indbyggertal. Byen har en befolkning på 799,446 indbyggere (2011) og er 704 kvadratkilometer i størrelse. På grund af det store antal af underholdning i byen, er byen Austin ofte benævnt “Live Music Capital of the World.”

Nogle af de ting at se omfatte den smukke University of Texas i Austin, LBJ Presidential Library, og Texas State Capitol.

Austin afholder også mange festivaler hvert år, herunder Chinatown Centret Austin kinesiske nytår Festival, Lunar nytår Festival, Austin Chokolade Festival, South by Southwest Film Festival, South by Southwest Music Festival, og den Texas Round-Up en Street Festival.

Lufthavnen tættest på byen Austin er Austin-Bergstrom International Airport (AUS). Det ligger 10.22 km fra Austin centrale forretningsdistrikt. Flyselskaber serviceret af Austin lufthavnen omfatter Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines og United Airlines.