Billeje Anchorage

» Biludlejning » Billeje Anchorage
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Anchorage

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Anchorage. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Anchorage guide

Billeje Anchorage

Biludlejning Anchorage

Byen Anchorage ligger i staten Alaska. Det er den største by i staten, med cirka 291.826 indbyggere (2010). Byen er 5,079.2 kvadratkilometer i størrelse. Det er blevet kaldt “All American City” af National Civic League fire gange, med den seneste i 2002. Kiplinger har også opkaldt det mest skat venlige by i hele USA.

Der er meget at se, mens i Anchorage, herunder Alaska Native Heritage Center, Anchorage Zoo, Anchorage Museum for Historie og Kunst, og Alaska Wildlife Conservation Center.

Mange besøgende kan lide at gå på dyrelivet set ture mens i Anchorage for at se arter som elg, Dall får, og sorte bjørne.De Tony Knowles Coastal Trails tilbyder nogle af de bedste udsigt over byen for vandre-og cykel entusiaster. Og naturligvis, eftersom det er Anchorage, Alaska, der er en overflod af skiløb og snowboarding muligheder.

Den Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) er placeret 7.08 km uden for centrum Anchorage. De fleste af de flyvninger, der kommer til Anchorage lufthavnen er sæsonbetonet, da det kan være svært at lande i løbet af vintermånederne.