Billeje Albuquerque

» Biludlejning » Billeje Albuquerque
car-rental

Sammenlign og find den bedste pris på biludlejning i USA

Biludlejning Albuquerque

Sammenlign priser og find overkommelig billeje i Albuquerque. Vi søger blandt adskillige udbydere, for at finde den bedste pris. Fri kilometer, de nødvendige forsikringer og skatter er inkluderet i priserne.

Albuquerque guide

Billeje Albuquerque

Biludlejning Albuquerque

Byen Albuquerque er beliggende i staten New Mexico. Det er den største by i staten, kan prale med en befolkning på 545,852 indbyggere. Det gør det også den 32. Største by i USA. Det er 468,5 kvadratkilometer i størrelse. Albuquerque er hjemsted for University of New Mexico, Petroglyph National Monument, Sandia National Laboratories, og en del af Rio Grande.

Nogle af de attraktioner at se i Albuquerque omfatter Albuquerque Biologisk Park, Rio Grande Zoo, Albuquerque Akvarium, indisk Pueblo Cultural Center, og National Museum of Nuclear Science and History.

Den Albuquerque International Balloon Fiesta er kendt som den største ballooning selv i verden. Det er også et af de mest fotograferede begivenheder. Det er et kulturelt vartegn for byen. Holdt i ni dage i løbet af oktober måned, der er hundredvis af balloner, og er et fantastisk sted at se.

Byen Albuquerque er serviceret af Albuquerque International Sunport (ABQ) .Det ligger 6,2 km fra centrum af byen. Det er den største kommercielle lufthavn i New Mexico.